tröttis

Har jobbat ett 12 timmars pass i dag, blev lite längre än väntat men nu är det över :)
Efter jobbat cyklade jag hem till Anns nya lägenhet, å hon kommer få det så bra där :)
Känns verkligen jätte skönt att du har kommit till stan, har saknat dig gullet!! :P


Orkar inte skriva så mkt i dag, blev ett lite tråkigt inlägg men men, man kan inte vara på topp varje dag :P







Sov gott puss och kram


....

I dag har jag jobbar mellan 8-16,30. När klockan ringde i morse fattade jag ingenting, låg och tänkt ba, varför ringer klockan nu, - men va fasen de är ju jag som ska upp :P hahaha
Det va en rätt så bra dag på jobbet, vi håller på att inventerar på statoil nu, i dag har dom tagit lagret så i morgon ska vi ta butiken, får se om det går lika bra :P

Efter middan få åkte jag till Anna och hjälpte henne att köra lite grejer till hennes nya lägenhet. Det kommer bli jätte fint där, är helt övertygad :)
Tycker det är skit kul att flytta, alltså när alla grejer är i lägenheten och man får börja packa upp och ställa iordning =) Längtar (som jag sagt så många gånger förr), tills jag och Ronnie flyttar till ett hus :)
Efter att jag hjälpt henne så åkte jag förbi till Hazel, hon åker ju bort nu. Är inte alls avis ;)!!
Ha det så himla kul gumman och sola lite för mig med :)

Är så himla trött nu, ska nog lägga mig snart, blir ju en till tidig dag i morgon, sen blir det eftermiddag restan av veckan..





Puss och kram!! godnatt :)

...

började kvällen med att äta en underbart god middag men Ronnie och Anna.
Gjorde fläskytterfilé men soltorkade tomater och flödeost m. vitlöksmak, va verkligt jätte jätte gott.
Nike har gjort detta åt oss en gång i tiden och i dag kände jag  hur sugen jag blev på det, tur att man hade ett så gott recept att gå efter =)
Sedan drog jag och Anna vidare till Sofie Göransson för lite förfest =) va trevligt, vi gick även över till Brobergs och där fick vi spela ett jätte kul spel på Wii, heter "just dance" tror  att jag ska åka nr på Åhlens å köpa så att vi kan spela det hemma hos Göranssons i morgon, vi är nämligen bjudna på lasagne där i morgon. Kommer bli jätte mumsigt :P
Hotellet nästa, blev inte riktigt så kul som jag hade hoppats på, va så synd att typ alla jag brukar vara med inte drack denna kväll, utan alla var nyktra!! men men det kommer väl mer kvällar kan jag tänka mig :P
men ibland känns det verkligen som att man har vuxit i från hotellet.
 Var sådär lagom onykter i kväll och hade kul när jag dansade man det var ändå något som fattades...
Hade ett bra prata med Linn i kväll, är avis på dig som har varit i USA och levt livet där :P
Hoppas att alla som vill följer sina drömmar och inte sitter där om  år och säger, Fan va synd att jag aldrig tog chansen att fara på den där resan.
Känns himla skönt att jag har gjort min resa till Norge och att jag har en så förstående pojkvän som älskar mig så mkt att han är villig att vänta ett halvår bara för min skull och för att jag ska få leva livet.
Älskar honom så himla mkt för allt han har ställt upp för mig :)
Det är viktigt i ett förhållande tycker jag, att inte hålla tillbaka den man älskar utan låter hon/han få leva.
Visst det var jätte jätte jobbigt att vara ifrån Ronnie i ett halvår men det var det värt faktiskt, jag va ju säker på att han skulle vara kvar när jag bestämde mig för att komma hem och om han nu inte skulle ha varit det så var det inte meningen att vi skulle vara i hop. Nu vet jag ju att det är VI!! :D och det kommer att vara för alltid!♥



Nu har jag sagt några natt ord, ska krypa ner brevid min sötnos som ska upp om mindre än två timmar.. men i morgon blir det myskväll, det kan jag lova ;)
PUSS och KRAM god natt på er alla!!

 


morgon

Nu ska jag först iväg till Sytembolaget och sedan vidare till Hotellet och SPA ;)
hoppas att det blir en givande dag och att jag får lära mig något :P








puss och kram vi ses på hotellet i kväll folket :P


FREDAG :)

å äntligen fredag! :) har varit en jätte bra morgon, vi myste i över en timme innan vi gick upp i morse, och sedan åkte vi på stan en sväng. Är inte så ofta som vi kan ligga kvar och bara ta det lungt på morgonen, har en pojkvän som har mkt att göra jämt och ska gå upp väldigt tidigt :P så vi halv tio steg vi upp och åt frukost denna dag :)
I kväll ska Ronnie sova borta, så tråkigt att sova själv men det är tur att det bara är en gång på tre veckor som jag behöver göra de :)

Innan jag börjar jobba i dag ska jag ut och luncha med Ronnie och Alex, hoppas att det blir Lernia som vanligt, är ju så god mat där, dom hade pratat om Frasses, men det vill inte jag ;)

Jag ringde och pratade med SPA i dag också, ska vara där kl 12 i morgon och titta, vet inte hur länge men det ser vi ju då :P
Var mest massage i morgon som det lät, det är ju bra för det är ju de jag ska lära mig först :)


Det känns som höst i dag! är inte det varmaste väder ute och vi har ingen värme i lägenheten heller :/ finns inge vatten i elementen, men hyresvärden skulle tydligen fixa det i dag.. Hoppas verkligen de för jag fryser!!





Om det är någon som har lust att hitta på något efter kl 21 i kväll är det bara att höra av sig ;)

Puss och Kram


KAOS!!

ja det är verkligen så jag känner att denna dag har varit, började jobba halv nio i stället för kl elva, så jag missade mitt möte på stenberska men ska försöka få en tid nästa vecka igen.
På jobbet har allt som bara kan hända hänt, känns det som.
Men nu har jag i alla fall fått sluta och kan varva ner lite, har gjort en av mina favoriträtter
Corizo/bacon med spagetti ;) så nu känns det lite bättre i alla fall :) och ni morgon är det Fredag, känns himla skönt att ta helg igen, har ju varit ledig mkt men det känns mkt bättre när man har jobbat och sedan får vara ledig :)
Och i helgen ska jag ut med mina härliga vänner på hotellet :)


Nu ska jag bara ta det lungt, CSI börjar snart så det är bra på tv :P

Jag vet ju att jag skrev att vi skulle se "case 89 " men det ska vara 39  haha, inte så lätt alltid ;)
Den va ganska bra, va mkt äckligt som händer under filmen som man inte skulle vilja vara med om för allt i världen.





Ha en fortsatt bra kväll allihopa!
Roligt att det är så många som läser :)
Puss och kram


hello:)

Vaknade upp av en meddelande på telefonen i morse, det var Emelie på jobbet som va sjuk och ville att jag skulle jobba för henne i dag, 11-21. Självklart tackade jag ja till de, cash!! och hade dessutom inget inplanerat under dagen heller. Så nu är jag just hemkommen från jobbet och det har gått jätte bra. Tycker att det är riktigt synd att Emma slutar på jobbet i dag, vi går så bra ihop på jobbet. Men hon kanske kommer in och jobbar någon gång ;)

I går åt jag ju middag med Emelie som sagt, Sandra hade redan hunnit äta den skiten så hon kom lite senare. Vi fick glass och Emelies hemlagade chokladsås, MUMS! :)
och hör och häpna, jag följde med henne ut och sprang efteråt!! höll evigt på att dö, men det kändes skönt att jag hade gjort det sedan, i dag har jag måttligt ont i mina lår :P

ses!! puss och kram


klippning

I dag har jag varit och klippt mig och Emelie, hade ingen inspiration alls till vad jag ville göra med håret och det är inte likt mig. Skulle vilja ha en lite mer hård frisyr, men det får bli nästa gång.
Är så himla trött nu för tiden, eller det är jag alltid egentligen men nu är det extremt. Har inte ork eller lust till att göra speciellt mkt :/

Men i kväll ska jag i alla fall vara med Emelie och Sandra och äta middag, tror att det blir lax, men vi har inte riktigt bestämmt oss ännu :P Ska bli trevligt att få vara med dom igen, har varit alldeles för lång tid sedan förra gången.

puss och kram!!


Söndag dag..

Blev en sen kväll i går på jobbet, åkte därifrån kl kvart över tre.. Väntade och väntade på att den stora kö skulle komma  men det blev inte av riktigt, antar att Stefan fångde upp alla kunder där nere på stan redan.
I kväll ska jag jobba igen, 17-24. Söndagar brukar gå fort så det ska nog gå bra :)
Innan jobbet ska jag, Ronnie, Emelie och Alex äta tacos =) Alla är glada utom Alex hihi
När jag slutar i kväll blir det mys med älsklingen, vi har ju våran godisdag :P

Har inte så mkt mer att skriva i dag tyvärr, men jag åter kommer en annan dag ;)
puss och kram!!


Skoter...

Gick upp kl halv sju i morse och så begav vi oss till pite. Ronnie hade med sig sin skoter och skulle sälja den, tanken va att jag skulle ha med mig en skoter hem också, men de va inte direkt den skoter som jag trodde att de skulle vara. De va mkt pengar för en skoter som man måste lägga mkt pengar på om man säger så.. Nu är det bara drygt fyra timmar kvar tills jag börjar jobba. Känns som att de inte göra så mkt att jag inte får gå ut i kväll för de kommer att regna som de ser ut nu i alla fall;) Hoppas att alla som ska ut har det roligt i alla fall;) ni kan ju komma in och prata med mig, jobbar till kl tolv i natt:) puss och kram

Fredag

I morse 09,35 ringde det dolt nummer till mig, när jag svarade så var det en kvinna som sa att jag skulle ha varit på stenbergska kl 09,30. Jag hade helt klart skrivit upp kl 11.00 så självklart hade jag missat min tid där på stenbergska i morse, SKIT!!! Så du har jag fått en ny tid men det är nästa Torsdag en halv timme innan jag börjar jobba :/ så vi får se hur det går..
Kl ett var jag, mamma och Annika och tittade på en lägenhet inne i stan till Annsan. Var en lite annorlunda lägenhet, men ska man bo själv så funkar de :) har mailat iväg lite bilder till Ann nu så att hon får bestämma sig om det är en lägenhet hon vill bo i eller inte :P

Själv vill jag verkligen flytta till ett hus! skulle vara så himla mysigt att ha ett hem som på riktigt är ens eget, som man får göra vad man vill med och så betalar du ju till dig själv också, det är ingen annan som su slänger pengarna på.. Får se om vi hittat något hus här i Lycksele, men man måste ju spara lite pengar till det också ;)


Nu sitter jag och väntar på att min älskling ska komma hem, är en stund kvar men jag längtar efter honom :)
känns om att vi inte hunnit umgås speciellt mkt denna vecka eftersom han jobbat förmiddag, han måste ju gå och lägga sig vi halv nio och kommer inte hem fören vi halv fyra, fyra på dagarna. Och nu i helgen så jobbar jag i stället ;P vi är inte riktigt i takt när detr gäller jobb jag och min sambo ;)
I morgon på dagen så ska vi nog åka till Piteå och kolla på en skoter till lilla mig! :)Hoppas att det bli skoterköpå så att jag slipper tänka på det där någe mer och kan fokusera på annat :)

Undra vad man skulle ha ätit för mat i dag, är inte sugen på något speciellt egentligen.. Får gå och kolla vad det finns i frysen :)


Puss och kram


lite otur!

I kväll va jag ute på en liten biltur runt Lycksele för att kolla runt lite, och när jag va längst upp på Forsdala ( på Tennvägen) så gick bilen sönder :/  va en rem på bilen som varit lite tjarv några dagar och nu gick den sönder, självklart hände det när jag va alldeles själv också!! men jag ringde till pappa så han fick komma och hjälpa mig :) Det är inte det lättaste att köra/styra den där bilen utan servo och utan att bromsarna funkar så bra som dom brukar, men det är tur att jag är stark ;) hihi
Efter att vi boxerat en till verkstan så åkte jag hem till Hazel och Krille och tittade på film





  Clash of the titans. Såg den på bio i Oslo när den kom ut men hade glömt de till i kväll ;) men det gör ingenting för den filmen går att se flera gånger ;)


I morgon blir det att kliva upp lite tidigare än vad man har blivit van vid ;) ska kolla upp vad det kostar att laga bilen i morgon och sen ska jag på ett möte, titta på en lägenhet åt Annsan och sedan på kvällen blir det jobb på Statoil, vi får komma in och göra mig sällskap :)


Godnatt!! puss och kram


New York

En dröm som jag har haft i många år är att få åka till New York och uppleva allt som man ser på tvn :P
Har kollat runt en massa i dag, det skulle vara så häftigt att få fara dit, göra Sex and the City resan. Alltså fara på alla viktiga ställen i filmen, gå förbi Carries lägenhet fika på deras café och så ;)



självklart måste man vara uppklädd som brudarna helatiden är =)


Vill även åka till frihetsgudinnan
och till

  Central Park.

Finns hur mkt som helst att uppleva där!! :D
Får spara ihop till en sånhär resan också :p men det lär nog ta ett tag när jag har skotern utblidningen och huset före i kö :P haha



puss och kram

=)

Idag har det varit en riktigt bra dag :)  jag fick massa mer pass på statoil, vilket betyder massa pengar :)
och sen fick jag ännu en bra nyhet som jag vet mer om i morgon så tänker inte skriva mer än att det handlar om utblidning ;)
Ann va här i stan och hälsade på också, hon skulle söka jobb och luncha med mig :P
Är så glad för din skulle Annsan att du fick dig ett jobb, nu är det bara lägenheten kvar!! :)

I kväll har jag varit med mina underbara tjejer, vi har sett på Valentines day, kom på när jag sett typ tre min av filmen att jag redan har sett den förut :P haha men det gjorde inte så mkt va trevligt att umgås med tjejerna :)
Fick även se Annas nya lägenhet också, den va jätte fin! vi väntar ju oss en inflyttningsfest Anna det är du väl medveten om :P hihi

Nu ska jag titta lite på CSI innan det blir sängen för mig, längtar efter att lägga mig brevid min älskling ♥


God natt folket! puss

...

hej, en dag då jag har tid/lust att skriva något här :)
Försökte ta mig upp tidigt i dag då jag hade massa att göra,men som vanligt kom man inte upp när man ville.
Gick upp halv elva och började direkt att ta iut med städningen här hemma. Har städat på undervåningen men känner mig verkligen inte manad att gå upp och städa där:P får se om det blir senare i kväll eller om det får bli en annan dag.
Jag har dessutom tvättat i så många dagar att det snart är dax att börja om på nytt igen :P haha
men vårat torkrum där nere är så himla himla dåligt, det tog tre dagar för tvätten att bli torr när jag hade hängt upp fulla rummet, så det verkar som att jag får ta en tvätt per dag för att det ska bli torrt. Tycker verkligen inte att det ska vara så. Tur är ju i alla fall att det bara är jag som använder tvättrummet så det är ingen som blir störd av det ;)

I helgen har vi varit upp til tärna för att titta på lite fjällstugor (jag, ronnie och hans föräldrar)  det finns ju himla fina stugor men jag tycker att det är alldeles för höga priser, kostar ju lika mkt som att köpa sig ett hus här hemma i Lycksele nästan.
Vi ska i alla fall lägga bud på två stugor som vi hittat och har någon till på gång som vi inte har hunnit till på ännu :PHoppas att det blir någon stuga innan vintern :)
Håller på att spara till i skoter nu också, när jag köpt den så är det bara att fortsätta spara, för jag vill utbilda mig till massör efter de :P

har ju även fått komma in på Statoil och jobba lite nu, hoppas på att det blir en massa jobb där nu framöver, som ni ser behöver jag mkt pengar nu framöver :P




Ne nu ska jag ta tag i allt annat jag skullle göra i dag :P
ha det så bra!! puss och kram

RSS 2.0