hello

trött dag... kom hem från jobbet kl ett i natt och åkte tillbaka kl sju i morse, och har jobbar två timmars övertid på de, känner mig lite små slö nu kan man säga. Tror att jag ska slå igång en film och bara slappa om ett tag, vet dock inte vad jag ska se. Vill även ringa hem till mina föräldrar och prata men har inge pengar till de :/ får vänta tills pappi loggar in på facebook eller så ;) Dom kanske ringer upp mig när dom läser detta?! :)'

I morgon har jag och min älskling 7 år underbara år tillsammans, tiden går så otroligt fort :)
♥ Älskar dig så otroligt mkt, du och jag sötnos ♥

Känns otroligt jobbigt att inte få vara med honom i morgon och bara mysa, saknar allt som har med honom att göra just nu.




Ne nu ska jag övergå till något mer för mig väldigt roligt.


Åker till Lanzarote den 6 Maj!!! :D

Har resfeber, hur skönt kommer det inte bli att få komma till sol, värme och en massa drinkar hihi :P
Vi har all inclusive så det är bara att äta och dricka hur mkt vi vill, j'vligt skönt!

Så här ser hotellet ut som vi ska till




Nu har jag fått skryta av mig lite hihi ;)


PUSS OCH KRAM
vi hörs av snart
:)




hungrig

Sitter och väntar på att maten ska bli klar,är riktigt hungrig just nu!!
I dag blir det köttbullar och morötter i ugn med lite brunsås till :)

Måste bara beklaga mig lite över min klantighet... dagarna innan jag åkte hem till Sverige (före påsk) så tappade jag bort mina nycklar till lägenheten här i Oslo. i dag har jag varit och kopierat en ny, det gick på 165 kr !! 
så himla onödiga pengar att släng på klantighet.. kunde ju fått ett linne eller två för dom pengarna ;)
Men jag är nästan säker på att när dom städar ur lägenheten kommer dom fram, för sist jag använde dom så öppnade jag dörren till lägenheten och när jag skulle till jobbet dagen därpå hade jag dom inte längre.
jaja nu har jag fått beklagat mig lite :P

I kväll vet jag inte riktigt vad som händer, men jag antar att det bara blir att ta det lugnt  som vanligt :P
Vill att solen och värmen ska komma tillbaka, i dag har det till och med snöat lite :/ beror säkert på den där &(/%# vulkanen eller ngt sånt, va så skönt ända tills den kom och nu är det bara kallt och molnigt..



Ha det så länge ! puss och kram



Ännu ett..

Grattis! det var min systers födelsedag i går :)
Var med på hennes kalas genom webcam en stund på kvällen *:) det va riktigt kul även fast jag inte fick smaka av smörgåstårtan som dom åt :P hihi






Känns inte som att jag har så mkt att skriva nu för tiden, därför det blir så långt mellan inläggen..
I dag har jag varit ledig, har verkligen inte gjort någonting, har inte varit ut ens en gång. Men ska nog ta mig till affären en sväng och sen ska jag se film med grabbarna :P vet inte vad det blir, kan bli allt möjligt när dom får bestämma  ;)

Lyssnat på massa låtar nu på eftermiddagen och återupplevt en massa minnen. Tänker på människor som förgyller mitt liv  ;) Saknar alla mina kompisar där hemma, saknar till och med dom som jag bara träffar ibland men som får mig att skratta en massa :)
Jag hoppas att man kommer att uppskatta allt mkt mer när man kommer hem och att man inte blir rastlös, vet inte alls hur jag kommer att reagera. men nu är det ju sommar när jag kommer hem så jag tror inte att det sistnämnda kommer att vara ngt problem :P  längtar så mkt tills jag kommer hem, har så mkt planerat :)
Hoppas att våran lilla roadtrip till Simrishamn kommer att bli av, älskar att åka runt till nya ställen :P

Vi har ju sålt våran bli där hemma nu också, eller Ronnie har sålt den haha :P så nu är vi ute på jakt igen, tror inte att det dröjer länge tills det står ett ny bil på vår gård igen hihi
Hoppas på att min darling kommer till mig nästa vecka, men vi får se hur det blir med den saken, är ju inte så billigt att komma hit tyvärr..

Ne nu har jag skrivit av mig en massa skit, så nu ska jag sluta hihi :P
PUSS och KRAM på er alla där hemma !



"hemlis"

Jag kom på att jag skulle ju berätta min "hemlis" för er i går, glömde helt bort så förlåt mig :)

Det jag skulle berätta var att jag ska få åka utomlands men min brukare nu i Maj :D
Jag vet fortfarade inte var och när vi ska åka eftersom det var meningen att jag skulle få veta det i går men det kom lite ivägen.
Nu vet jag ju inte heller hur det blir eftersom den här vulkanen inte vill ge sig :( jag hoppas verkligen att den inte håller på så länge för det skulle vara så kul att få åka  :)

Men nu vet ni i alla fall, så jag ber till gudarna att det kommer att bli av :D

PUSS och kram



Har ju färgat håret mörkt också, kommer upp någon bild här framöver :P



GRATTIS

I dag fyller min pappa år !
Önskar dig en jätte härlig dag och att du får äta en massa gott :D
Puss och kram till min söta pappa :)








solen är så skön !

Här har ni tjejen som älskar att njuta i solen ! :) Även i dag har det varit en fin dag, man kan ju nästan tro att det är för bra för att vara sant  ;) får se om det håller hela helgen också, det skulle vara sweet ! :D

I går var jag ledig, på morgonen så var jag och Ann förbi på sats och var duktiga :) efter de så tog vi oss en promenad ner till centrum, jag hade bestämt mig för att unna mig ett linne eller två, och så var jag bara tvungen att köpa mig ett par sommarskor då jag inte hade ngt att ta på mig förutom Anns skor :P
Så det blev tre superfina linnen på gina tricot och ett bar svarta vanliga tygskor från Din sko :) blev riktigt nöjd med mina köp !
Vid tre tiden så åkte Ann till jobbet och jag satte mig på balkongen för att njuta lite som jag gjort alla dagar denna vecka :P kvart i fem så ringde Jonte och frågade om jag skulle med till operahuset och chilla.



( man kan sitta på taket där och se ut över vattnet medans man grillas) :P
När vi suttit där en stund och även fått träffa en kille som ska flytta in på vårat rum när vi flyttar ut, så åkte vi till akers brygge (hamnen) och gick runt där en liten stund, det finns så mkt fina ställen här :)  tycker att den här statyn är så fin, " den evigt brinnande fredsfacklan" tror jag den hette, i alla fall ngt åt det hållet :P



Kvällen avslutades som vanligt med paradise hotel, men även en film hann jag med innan jag somnade :P
Blev the weather girl





Den va rätt så bra, men förutsägbar som alla romantiska filmer :P





På lördag har jag en hemlis att berätta, några av er vet redan om det men inte alla ;)  längtar så mkt tills jag får veta alla detaljer så att jag kan berätta :P

Måndag

Har varit så himla trött i dag, men det har varit en bra dag ändå, gick ganska fort.
Har hjälpt Katrine att kratta gården och gjort lite små ärenden på stan ;) vi satt även ute på gården och solade en stund, vi älskar solen lika mkt så det är nice :)
När jag kom hem satte jag mig på balkongen för att läsa lite och njuta innan solen skulle försvinna, men det tog inte lång tid innan jag somnade, vaknade upp av att jag va lite öm i svanskotan och att solen gömt sig bakom grannhuset. Så jag gick in för att göra lite mat, idag blev det mackaroner och korv ;)

Ska nog ta mig en promenad snart, är ju så härligt ute att det verkligen är en synd att sitta inne  :P

Ha de så gott ! puss och kram

Solen är här !

Otroligt härlig helg har det varit :)
När Ann slutade jobba i fredagskväll så skulle vi träffas på Åkebrygge och gå på Peppes en sväng.
Drack inget med hade det trevligt i alla fall, skönt när man kan vara road kring fulla människor även fast men är nykter själv ;) Ann och jag avslutade kvällen men att vara duktigt och gå hem :)

Lördag morgon, vi vaknade och det var hur fint väder som helst ute :) på morgonen klippte Ann mitt hår, TACK så himla mycket sötnos !! :) efter det så satt vi på balkongen och stekte ett tag. 

 

Malin kom förbi en stund och satt med oss. Vi hade bestämt att vi skulle åka hem till Henne sedan och grilla uppe på taket :)
När vi kom dit blev man ganska positivt överraskad, HUR fin utsikt som helst, man såg ut över hela oslo och ut över vattnet lite längre bort, tog lite bilder men känns inte som att det vackra fassnade lite bra på bild  ;)

     

Maten va utan tveckan det godaste på länge, att äntligen få en riktigt grillad köttbit med en god sallad till :)



Självklart var det lite alkohol med i bilden också, festen fortsatte sedan nere i Malins lägenhet, var nykter även denna kväll, drack upp mina två stora Smirnof flaskor och sen fick det vara bra. Lite små seg kväll men på slutet kom det lite roligare människor som vägde upp kvällen  ;)
Även denna kväll så gick jag och Ann hem, denna gång var det dock mycket längre hem (cirka den dubbla längden) men det var jätte skönt :) Så i dag kanske man kan njuta av ett chips eller två till filmen, utan att ha dåligt samvete :P

När vi vaknade i dag och insåg att även denna dag skulle bli en sommardag så bestämde vi oss snabbt för att ta oss till parken och sitta där ett tag i väntan på att solen skulle komma till våran balkong :) 


   


Vi åt grillat till middag i dag också men denna gång blev det grillade hamburgare med sallad till, verkligen jätte gott :)

     
           




Nu har solen försvunnit från vår balkong så vi gick ut på en liten promenad i stället, blev lite extra solminuter och en glass Mc flurry på macdonalds :P 
  


Resten av kvällen blir det bara mys, ett bra avslut på den bra helg :D

Vi hörs av nästa vecka ! puss och kram


Fredag :D

Nu är det helg och jag har nog inte varit så här glad på länge faktiskt :) Direkt när jag kom till jobbet fick jag en helt AWESOME nyhet :) har gått runt och smilat heladagen så dagen har gått fort  ;)
'När jag sedan slutade ringde jag min älskling och fick veta att deklarationen har kommit och att jag ska få tillbaka enligt mig bra :D

NU sitter jag på våran balkong och njuter av sol och värme :) tyvärr kom ett ganska stort moln insvepandes över solen just men jag hoppas att det försvinner snart :)
Ska vara härligt väder hela helgen säger dom, kan bli upp till 17 grader!
I kväll ska jag äta kött ! älskar de, har inte bestämmt mkt om jag ska gå och köpa en engångsgrill eller om det blir i ugnen, det får vi se lite senare :P Vet inte riktigt vad som händer i kväll, Ann jobbar och sen skulle hon dricka efter jobbet ;) ska väntar på att killarna ska komma hem och höra vad dom ska hitta på :P


Ha en härlig helg allihopa !! NJUT av helgen och umgås med dom ni tycker om ;)
Puss och kram








...

Har en jätte tråkig kväll här i Oslo så jag bestämde mig för att lära mig lite mer om photoshop ;) har lärt mig hur man ändrar färg på ögon och läppar, och hur man får färg på enstaka grejer när man har en svartvit bild. Måste öva lite mer, men det börjar ta sig ;)
När jag satt och kollade igenom lite bilder som jag ville ändra kom jag över dessa sen nyårafton, ser så roligt ut :P

   

Sprit, sprite och avsluta med lite chips haha ;)


GLAD PÅSK

Har just slutat jobba, klev upp halv fem i morse för att skjutsa en till flygplatsen, har inte sovit speciellt mkt i natt, var påväg upp halv fyra då jag trodde att kl va halv fem haha :P jag är inte så smart på natten ! kollade nog kl 50 ggr då jag heltiden glömde bort vad det stod och så va jag rädd att försova mig ;)
Fick veta i går att jag ska vara ledig hela påskhelgen då min brukare ska åka bort, känns ju lite pissigt för då hade jag ju lika bra kunnat stanna i Sverige över helgen, men tyvärr så visste hon inte det fören i går. Inte så mkt att göra åt nu, får njuta av att bara vara ledig i stället.

Nu sitter jag i lägenheten, hade tänkt göra massa nyttigt ärenden i dag men det är ju påsk så det är ju inte öppet i dag, SMART !  Så jag och Ann ska bara mysa, tror inte ens gymmet är öppet i dag, men ska nog fara och kolla.
Har gått upp något kilo nu, inte bra alls, jag som skulle gå ner :P Sånt som händer, kanske jag blir smalare i ett annat liv haha ;)




Hoppas att alla får en bra helg !





RSS 2.0