Helgen som varit ..

Lördagen denna helg blev en bra en :P
Vid halv två på dagen så åkte jag jonte och tobbe till en "kälkbacke" lite utanför stan :)
Vi hade hört talas om denna backe och bestämde oss snabbt för att vi ville dit. Ann och hennes kompis skulle också följa med men när det kom till kritan så hade hon inte lust längre, men kanske nästa gång ? ;)
Det var en 2-3 km lång backe som man skulle åka i och man fick hyra sig en kälke där.
Denna gång blev det bara 2 åk då jag inte hade några kläder alls för detta :/ mina mjukisbyxor blev snabbt blöta och kalla. Så nästa gång ska jag försöka låna till mig ett par täckbyxor och så ska vi ta med oss varmchoklad och mackor som vi kan stanna och smaska på :P Hoppas verkligen att det blir av för det skulle vara mysigt !

   

Efter att kommit hem blöt och iskall var det skönt att ta sig en varm dusch. Väl ute ur duschen började vi att göra oss i ordning för kvällens bravader :) Jag hade blivit lovad av Ann min vän att jag skulle få dansa denna kväll ;) hihi har typ tjatat om detta sen vi kom hit :P Först var det middag och på menyn stod det kött och klyftpotatis med bea-sås MMMMUMS!! har längtat så himla länge efter kött  :P  vid tolv tiden drog vi oss ner till klubben som vi skulle till, Gabler hette den tror jag :P Killarna skulle iväg och kolla på en pub som heter Garage, tobbe hade hört om denna och tjatat om att gå dit. Så det blev jag, Ann och Malin som gick tillsammans.

Det blev en riktigt trevlig kväll med en massa dans fast det egntligen inte va så mkt till dansgolv på detta ställe, plus att det var lite överklass killar som satt i sofforna och såg lite viktiga ut ;) 

Söndagen vi vaknade allihopa när Ann skulle till jobbet och gick upp då, det var väl vid halv tio kanske, skön att komma upp i tid så att man inte behövde stressa till jobbet direkt. Låg i soffan till kl två och gick sedan och duschade, åt och gjorde mig klar för att fara till jobbet, började kl fyra. I morgon kväll ska jag försöka ta mig till gymmet igen, får inte bli ännu en slö vecka detta !! ;) och så ska vi göra en sattsning i morgon med detta internet ! krångla helatiden med våra beställningar så det kommer väl att ta yttligare någon vecka innan vi har internet i lägenheten. Saknar det så mkt för det blir så dyrt att ringa hem : / ..

Ne nu ska jag höra av mig till min sötnos innan han somnar och sendan blir det nog sängen för mig också, efter att jag jobbat klart :P

PUSS och kram 


Fredag :)

Snart är det helg och det känns helt underbart :) veckan har gått jätte fort, har varit ledig varannan dag denna vecka :P
i kväll blir det nog bara en myskväll hemma men i morgon har vi fullt upp :P först ska vi fara till den 2 km långa kälkbacken och åka lite, sedan på kvällen ska vi ut och umgås lite med annat folk :) Känns som att det behöv nu faktiskt.
Har en så otrolig hemlängtan nu, har haft det ett tag nu och det känns skit jobbigt :/ försöker helatiden tänka på annat men det funkar likxom inte, så fort jag lägger mig ner eller att jag blir ensam så kommer tankarna om att jag skulle vilja vara hemma i Lycksele igen. Bara det att få fara hem till  någon man tycker om eller bara ringa till dom utan att det kostar en förmögenhet!

Känner att det blev lite deppigt på slutet men det är ju det jag känner just nu..
Men positiva tankar ! det kommer att gå bra det här, nu är det drygt fyra veckor tills jag får komma hem och träffa alla underbara människot igen :)
PUSS och kram
Ha en härlig helg !!

Hjärtat slog i 200...

Blev tagen av en busskontrollant i dag, hade inte stämplat biljetten och det hade jag ingen aning om att man skulle gör det (vilket egentligen är ganska logiskt när man tänker efter). Egentligen skulle jag haft 900 kr i böter nu men kom undan med en varning !  TACK GODE GUD säger jag bara, har verkligen inte råd med någon sån där utgift nu.
Helgen har varit rätt så skön faktiskt, jobbade fredag dag och tog på mig natten som extra pass :)
kl två på Lördagen slutade jag och åkte hem till lägenheten och slappade.
Det blev en massa filmtittande i helgen och Söndagen tillbringade jag endast i soffan faktiskt :P

Har pratat med Katrine om att jag så gärna skulle vilja ha en symaskin här i norge, ( har så mång idér som jag vill göra till verklighet) ;) och hon sa att hennes väninna kanske hade en att låna ut. Så håll i tummarna nu för  att jag får låna den :D skulle vara hur awesome som helst !
Ann ville att jag skulle sy hennes 20 års klänning om jag fick tag i någon :) har designen i huvudet så jag hoppas att det blir av ;)

I kväll ska jag och Ann gå på BOX igen :) ska bli så skönt att få träna. Det var meningen att jag och Ann skulle träna i går när hon kom hem från jobbet, men både jag och hon va så otaggade så vi stannade hemma och åt en massa gott i stället haha :P
Ann klippte även våran roomie Tobbe, det blev jätte bra ! LÄNGTAR tills jag får sätta mig under saxen, tror att det blir page denna gång, är inte riktigt bestämt ännu så vi får se ;)

Ha en super dag allihopa så hörs vi av på ett tag !
PUSS och kram

Att gøra...

Har fått mitt arbetsgivarintyg från Mo irana, men det verkar som att det kommer ta en himla tid att fixa med alla papper.. Måste skriva på en massa papper om utlandstjænt typ før att få mina pengar från A-kassa och jag behøver dom ! Tænker minsan inte ge bort typ 7000 kr bara før att dom gør det så himla krångligt før mig..

Har varit och kollat på typ i dag, hittade asbilligt tyg hær, 25 kr/m , vet ni hur mkt fint man kan gøra då ! :P
MEN jag har ju ingen symaskin heller, funderar på att køpa en billig hær borta på Finn.no och sælja den nær jag åker hærifrån ;) Skulle vara så kul att ha ngt att gøra. Just nu så finns det inte speciellt mkt att gøra i lægenheten, det blir att kolla på tv/film eller sitta och skissa i ett block.
Som min væn Ann sa i dag, tur att vi har ett gymkort i alla fall, annars skulle man bara sitta och dega i soffan helatiden. I kvæll ska jag fara på BOX, jag ær så himla gald, før jag har verkligen saknat att boxas, hoppas bara att det ær bra trænare hær :D

I morgon jobbar jag delad tur, tog på mig att jobba Fredag natt också, hur soft som helst. Slutar kl tre på dagen och så kommer jag tillbaka 23,30 før att lægga henne och sedan lægga mig sjælv och sova :P Sedan går jag upp typ vi 9-10 på lørdagar :D
I Morse var jag helt sæker på att jag skulle fortsætta att jobba dagen också, så nær tjejen kom och skulle byta av mig så blev jag lite førvånad :P Men det gør ju inte mig någonting, sov inte så bra i natt så det kændes skønt att få en ledig dag :)

Vi sitter ju æven hemma och væntar på internet nu, ska få det i dag eller i morgon ær det sagt, men man vet ju aldrig med dessa norskar, dom verkar lite sega allihopa :P Ska bli så himla skønt att få internet hemma så man slipper fara ner på stan før att sitta vid datorn. Nu ær det ju tur att jag har internet på jobbet också :)


Vi hørs ! Puss och kram ♥

Ledig :)

Idag ær jag ledig, och kan sæga att det kænns verkligen skønt, ær inte på topp i dag. Har varit och trænat på morgonen och nu ska jag åka ner på stan och handla lite mat. I kvæll har jag tænkt æta korv faktiskt, har inte ætit det sen jag kom hit ( eller jo nu ljuger jag lite, åt en korv i Skavsta i helgen, men det var ju i Sverige) ;)


Jag hade en underbar helg med Ronnie i Nykøping, det var så mysigt att bara få rå om varandra och kramas en massa :)
Vi hade ett jætte mysigt hotell dær man fick både gymma och bada i pool/bubbelpool gratis :)
På fredag kvæll nær jag kom till hotellet hade Ronnie lurat mig att han inte var framme ænnu, men i sjælvaverket så hade han varit dær sen kl fem på eftermiddagen den luringen ;) Den kvællen blev det inte så mkt annat æn att titta på tv och mysa. På Lørdagen så gick vi ner och åt frukost dær vid tio på morgonen, sedan gick vi ner till centrum och åt lunch, det blev biffar och potatismos, mycket gott :)
Nær vi kom  tillbaka till hotellet så gymmade vi lite och sen la vi oss i bubbelpoolen.
Vi gick ut och åt middag och avslutade sedan kvællen med att se på "Snabba cash". Måste bara berætta om bion;)
Den va undefær lika stor som vårat vardagsrum (de hade ca 75 platser) hade en jætte liten skærm och det var popcorn fulla golvet haha :P dom kunde inte en sopa upp efter førra førestællningen ;) Men det gick ju att se i alla fall. Filmen vet jag inte vad jag tycker om, den va inte dålig men det var ingen "feel good" film heller.

Nog om detta, Kl halv fyra Lørdag natt ringer greger till oss och sæger att garaget som står på våran gård står i lågor. Jag blev jætte orolig och kunde inte somna om medans Ronnie fortsætter att sova ;)
jag ringde till min syster och frågade om hon inte kunde gå dit och kolla hur det gick før våran lægenhet, den va ju trots allt typ 10-20 meter i från branden, som inte var liten btw !
Men som tur var så gick der jætte bra och våran underbara lægenhet står kvar dær den alltid har stått :) Det kommer nog att vara jætte tomt nær jag kommer hem kan jag tænka mig :P


Ha en hærlig kvæll mina kæra dær hemma ! Vi hørs av snart igen
Puss och kram


.

Är under makeover, därför sidan ser ut som den gör :P

Bra dag

Fick veta nu på morgonen när jag kom till jobbet att jag ska få följa med till England över en helg :)
Är ganska spänd, nog för att det inte kommer bli någon nöjes tripp eftersom jag ska jobba helatiden när jag är där borta, men jag kommer nog att få se en del i alla fall =)
Får både resan och boendet gratis så det är helt klart värt det ;) på Lördagen ska vi ut och äta middag med några där borta :)

Sen har jag bokat biljett hem till Lse den 26 mars ! :D är så glad att jag fick bort min tur på söndagen så att jag kunde komma hem och hälsa på :P det blir fredag till onsdag som jag är hemma, så får passa på att träffa alla då :) Vilka är det som ska till Malå förresten? :p

I kväll ska jag fara och träna på gymmet, känns som att det behövs efter denna supar helg ;) haha
Inflyttningsfesten blev lyckad, jag hade jätte kul :) Blev lite för mycket att dricka bara, men det gör ingenting, jag överlevde både den kvällen och dagen efter på jobbet :P men jobbigt var det förståss
Men som jag sa så är det inte synd om mig, valde själv att dricka allt det där haha ;)


Längtar så otroligt mycket till på fredag och efter mitt ♥

Vi hörs av sedn, puss och kram





Lördag

I kväll ska vi ha inflyttningsfest hemma i våran lägenhet :)
Tror att det kommer bli jätte kul, Ann har bjudit hem sina kompisar, tror att det skulle komma typ 10 stycken. Blir ett ganska bra antal tycker jag, för då kanske man hinner prata med några :P
Vill lära känna lite folk här borta, men jag har verkligen inte haft lust till det i början av vistelsen, det har varit så mycket annat som har varit viktigare tycker jag. Typ som att söka job och nu när jag har fått jobb, så vill jag koncentrera mig på att lära känna henne ;)
MEN nu ska jag ta tag i detta, ska fråga ann om jag inte kan följa med henne till hennes kompisar någon kväll ;) det är ju typ så man får börja när man inte har några arbetskamrater att prata med :)

Jag skickade förresten mail till den där klädaffären igen, och hon sa att vi snart skulle höras av, för hon hade inte riktigt fått ordning på den där deltidsanställningen ännu. Så jag hoppas på att få börja jobba där snart :)


I går kväll när jag kom hem i från jobbet, så lagade jag Pasta Carbonara till mina vänner ;) det blev riktigt gott faktiskt. På Rema 1000 ( en mataffär) så har dom lite kamanjer så att man ska kunna laga en middag för under 100 kr till 4 personer. Tycker att det är ganska goda recept som dom lägger ut :) Min maträtt som jag gjorde kostade ungefär 50-60 kr ;) Efter maten så skulle jag och Ann gå på pilates var det tänkt, men tio över fem upptäckte vi var klockan var och halv sex började träningen :/ så vi hann inte dit i tid. Vi tränade i gymmet i stället, va riktigt skönt, men känner att jag inte är riktigt frisk. Nu ska jag nog vila dessa två dagar tror jag så att jag kan köra på full nästa vecka :D

Ne nu ska jag nog gå och göra lite nytta här på jobbet tror jag ;) är ju trotsallt bara 5 timmar kvar på detta pass, sen är det party ! :D

Ha en super helg allihopa, de ska jag ha ! puss och kram




sjuk

Kænner mig inte alls kry denna dag, det børjade som smått i førr går men i dag  var det som værst.
Nær jag klev upp tjugo i sju på jobbet och skulle væcka min brukare, så kom jag mig bara till vardagrummet nær jag kænde att jag blev alldeles yr, børjade kallsvettas. Så jag satte mig ner i stolen och kænde hur illamåendet kom.  Slutade kl sju så det gick bra, men satt och andades lite jobbigt hela vægen hem på bussen. Nær jag kom innanfør dørren skønk jag ner i soffan och låg dær till kl blev tolv.
då kom grabbarna hem från sin intervju som dom haft i dag. Tror att der gick bra før dem, var något lager jobb som dom søkte på. Håller tummarna før deras skull, ær inte alls kul att inte ha något jobb.


Sen skrev min kæra væn Anna till mig i går, hon kanske ska komma och hælsa på mig i børjan av Mars :D
Kommer att bli jætte kul!

I går natt så satt jag och jobbade på lite øveraskningar till mina kæra vænner dær hemma, så ni kan vara beredda på något , men det ær inte något jætte stort men ændå fint, tycker jag i alla fall, hoppas att ni också tycker det :)


Vi hørs snart igen ! puss och kram ♥



RSS 2.0