wiie

dagen började som små dåligt, va så himla trött och irriterad. Men efter att jag fått lite bra nyheter från Akassan så mådde jag mkt bättre :) Kommer att få mkt mer pengar än va jag trodde :D :D

Började jobba kl två och vi åtta så gick jag över på hotellet för att ha lite modevisningsträning inför i morgon :0)
De gick bra men gud va nervös jag är nu, håller på att tänka ut vad jag ska ha för kläder, har nog bestämt mig nästan helt :P  va himla många som hade köpt biljetter och det finns fortfarande biljetter kvar att köpa :)



See you!!!



ledig :)

har varit skönt att vara ledig i dag, men har varit så himla seg, plus att jag va tvungen att bli förbannad på akassan i dag igen!! undra hur många gånger som ha gjort mig irriterad under denna tid. nästa månad har det gått ett år sedan jag började tjafsa med dom. Inte normalt alltså.

Äsch nu lämnar vi de.. Har fikat med Hazel och Sofie i dag och sen har jag varit på dollar en sväng och nu är jag just hemkommen från massagekursen, nu kan jag massera hela benen också. Vi har lärt oss så mkt att jag kan stå och massera i två timmar utan att jag får slut på grepp, bra va? :) inte för att jag skullle vilja stå så länge och jobba men jag kan :P

Sedan ska jag ju börja sälja barnkläder och mamma kläder också. Så nu behöver jag värdinnor som kan bjuda hem lite folk åt mig :) Kläderna är ekologiska och är av mycket bra kvallite, kommer ha en visningskollektion hemma så man får känna och prova kläderna. Dessutom är dom i jätte fina färger och mönster också.
Hör av er till mig om ni är sugna på att ha ett party.
(kläderna kommer från www.blingo.se )

Nu väntar jag bara på att Greys anatomy ska börja och sedan på att älsklingen ska komma hem :)
I dag har vi varit ihop i 7 och ett halvt år!! :P ♥




köks kaos :P

men de är det värt! håller just nu på att göra palt :) mamma, pappa, Annika, och Jimmy ska komma över och äta palt med oss i dag, höll på att ångra mig där ett tag när jag stod med en jätte kletig deg som inte ville ge med sig, men jag lyckades tillslut och nu ska den bara koka :)




Kl fyra ska jag och Ronnie iväg på husvisning på södermalm, det blir som förra gången jag va på visning, vi ska bara dit för skojs skulle och för att få erfarenhet :) Såg ut att ´vara ett fint hus på bilderna, det är kul att se hur det ser ut i verkligheten också :P


puss och kram!!

Veckan som varit!

Måndag var jag till umeå och shoppade loss lite, skulle ju egentligen spara en massa pengar man jag föll för frestelsen och får väl spara en måndag extra till den där skotern som jag vill köpa ;)
Har i alla fall fått med mig en massa nya underbara kläder hem :)
Tack till Mia som följde med mig dit och sprang i alla butiker med mig :P
Under dagen så fick jag sms om att jag behövdes på statoil under kvällen, så kl sju skulle jag vara på stationen för att jobba till kl tio, blev ett kort pass men alla timmar behövs :)

Tisdag morgon drog 6 stycken av statoilcrew iväg på en personalfest, vi åkte till Östersund.
När vi kom fram kl tolv på dagen så var även vilhelminas personal där och det blev en dag full av tävling :P
Det började med gocart, sedan lite boda borg, Laserdome mera boda borg och så fick vi köra en 148m lång bilbana. Var hur kul dag som helst, på kvällen fick vi tacos till middag och sedan va festen igång :P
Kan verkligen rekommendera detta ställe, bra för ett gäng kompisar som verkligen vill ha en kul dag!

Vi va hemma ungefär vi tre på onsdagen, lagom slitna, va glad att det inte va jag som skulle jobba kvällen :P
Jag va istället på min kurs på hotellet, vi hade kunder denna dag, de va en bra erfarenhet att få ta emot en kund på riktigt :) Det nya som vi fick lära oss den kvällen va rumpan, Så nu kan jag från huvudet ner till rumpan :)
Det som är kvar nu är benen, fötterna och armarna :)

I kväll har jag varit med Annsan, masserade henne och sedan tittade vi på lite tv :)
Nu har min älskling kommit hem så har inte tid att skriva mera.


PUSS och KRAM!!



hoho :P

vi var och besiktade bilen i går morse innan jag skulle på jobbet, gick inte så bra, vi fick inte ens köra från platsen haha :P men något som va bra var att det bara är bromsarna att fixa på bilen så det är inte så svårt :) förhoppnigsvis inte så dyrt heller.

I dag va vi förbi ¨på expert och pratade med Ronnies pappa. Blev inte så goda nyheter om stugan :/
Det är inte norrmans #%&¤% som är intresserad av stugan också.. Så vi får väl se hur detta slutar, vi vet ingenting fören den 17, så det är lång väntan.'
I dag har jag jobbat mellan 11-21.. Är så himla slö, och har ont i axlarna/nacken också... det började i helgen när jag jobbade som mest och har varit hela veckan, trodde att det skulle bli bättre efter massagen i går men det kom tillbaka :/ men tror nog att det bara beror på att jag är spänd och har jobbat lite fel, så det hjälper nog med lite stretch skulle jag tro :)


Trodde att det skulle vara någon som ville ha några fina skor men ännu är det ingen som hört av sig, hoppas att det ändras snart ;)


Puss och kram på er!!



Skorensning :)


Har lite skorensning hemma, massa som har jag aldrig använt eller som jag inte använder =)



Stl 40 men är som 39or
(Använda en gång)
Pris 75kr


Från hotspot (använda några gånger)
Stl 39
Pris: 150kr


Wildflower (aldrig använda)
Stl 39
Pris: 150 kr


New look ( använda en gång i ca 2 timmar)
Stl 39
Pris: 300 kr


Bianco (aldrig använda)
Stl 39
Pris: 150 kr


Bianco (aldrig använda)
Stl 38
Pris: 150 kr


Åhléns Pris: 75 kr


Feel (begagnad)
Pris: 75 kr


Antingen kan ni ringa mig på 0738310509 eller så är det bara att skicka en kommentar här eller på facebook :P


Puss och kram!!


trött trött trött..

har varit som en zombi hela dagen i dag. Tog mig knappt upp ur sängen i morse när vi skulle fika. Sedan rykte jag upp mig lite och förlja med ronnie ut och åkte lite bil. När vi kom hem igen så åkte ronnie på jobbet och jag la mig på soffan och va död till halv fyra. Nu känns det lite bättre i alla fall. Kan inte fatta hur man kan vara så trött.. Kunde bara inte hålla upp ögonen, jag till och med drömde att jag va trött, va handlar de om ?:P haha

I helgen så hade jag ett möte med en återförsäljare av artistry eller egentligen www.amway.se
Han vill att jag ska börja sälja det också.. Håller på att kolla upp det, tror att det blir så att jag ska göra de. Vill bara testa lite mer grejer som jag har fått med mig hem och kolla upp hur mkt allt kostar ;)
Är det någon som är intressarad är det bara att höra av sig, det är hudvård och smink som jag kommer sälja :)


I går kväll efter jobbat så masserade jag pappa och sedan gjorde vi mat tillsammans med syster, blev kottletter och potatis gräddsås:)
sedan åkte jag hem till Hazel och fick en kanelbulle och saft :P
Va då jätte trött också så det blev en tidig kväl ;)
Kan bara gissa med det är nog helgen som har satt sina spår, slutade 4 på fredag och 05,30 på lördagen och det va hur mkt folk som helst inne på Statoil för att äta mat, men kvällarna gick fort i alla fall :P

Har fått mitt schema för vintern nu, känns himla bra, den enda helg som jag jobbar då det händer något är julhelgen, men jag är ju ledig på nyår då vi ska upp till hemavan ett helt gäng :) kommer bli super kul!!


puss och kram







RSS 2.0