Måndag och snö

Idag vid elva ringde min syster till mig, fråga om jag skulle följa med ner på stan och välja ut en present till Kristian (hennes kille). Så jag gick ut på gården och väntade på henne och såg att det hade kommit fasligt mkt snö i natt också ; ) så det var bara att ställa sig och borsta av bilen och sedan skotta runt den så mankunde ta sig ut med den senare under dagen. När jag precis var klar så kom hon och vi promenerade ner på stan :)
Men vi hittade inget som vi tyckte passade till honom så vi valde att ge honom en smörgåstårta, för de visst vi att han ville ha :)
Vi passade även på att kolla lite i affärerna när vi var där och Annika hittade sig ett bar jätte snygga stövlar på rean, blev mycket glad för hennes skull :)
Efter trippen så stan så åkte vi hem till Annika och gjorde iordning smörgåstårtan, egentligen ska man ju göra den dagen före man ska äta med det fick bli så denna gån ;)

I kväll har jag varit förbi hemma hos Hazel en sväng, de va kul att snacka lite och umgås :P
och Nelli den sötnosen, hon har ju börjat göra så roliga miner helatiden, super söt är hon :)
Nu ska jag titta på tv och sedan försöka göra en någolunda tidig kväll, ska göra en massa saker i morgon så jag kan inte sova bort hela dagen :P





PUSS och kram
godnatt



...

I kväll kom jag på att det inte alls är länge tills jag ska åka till Norge nu, bara ÅTTA dagar kvar !  :S
Känner mig jätte nervös då vi inte har något boende än, så vi får se vad som händer..
Just nu vill jag bara att min älskling ska komma hem, han sover över i Vormsele i kväll då han jobbar i morgonbitti.
Ska lägga mig i sängen nu, måste försöka ändra min dygnsrymt, sover alldeles för länge på morgonen, men det blir lätt så när man är ledig :P


Sov gott pusspuss

Julafton

Halv elva på morgonen åkte jag och Ronnie över till min föräldrar och vi åt en julfrukost ihop:)
Sedan gjorde vi oss i ordning och åkte ut till min bror i Rusksele :) Ronnie åkte dock till sina föräldrar för att fira där.
Hos Dennis så var även Agnetas familj och vi firade alla tillsammans :)
Efter maten så var det julklappsutdelning, Maja (min brosdotter) fick så många julklappar att hon tröttnade på att öppna dom :p hon ville bara leka med allt som hon fått :)
Av mig och Ronnie fick hon en målartalva, en sån som man kan sudda ut och måla flera gånger, ser nästan ut som en digital en  ;)
Vid åtta tiden på kvällen när Maja hade öppnat sina julklappar så åkte vi in till stán igen.
Hemma hos min mor och far så öppnade vi våra julklappar som vi hade till varandra :)
Jag fick ett sällskapsspel, en halsduk och ljuslyktor, hade även fått ett par av de skor som jag köpte i Beligen av mina föräldrar :)
TACK !
Vidare sedan till Ronnies föräldrar och hälsa på, vi fikade och så fick jag min julklappa av dem, det var också ett sällskapsspel :) blev jätte glad, för det var ungefär det enda som jag önskade mig i år :) Vi spelade spel ända till halv två på natten.
Var en mycket trevlig julafton tycker jag :)

Av Ronnie fick jag en jätte god parfym :D


bildspecial från Belgien ;)

Bilderna finns på facebook :)


Belgien.

Lite uppdatering om vår resa till Belgien :)

Onsdag kväll bar det av till umeå kl kvart i sex på morgonen. planet till Stockholm arlanda skulle lyfta kl 10.
När vi kommer fram till den gate som vi ska till så tittar Elaine på bordingpassen och upptäcker att vi (jag) inte har bokat rätt flyg! jag hade då bokat kl 7 på morgonen i stället för kl 10 som det var tänkt..
Men vi fick i alla fall standby biljetter till sthlm så vi klarade oss, blev dock 400 kr extra :/

Framme i sthlm bestämmer  vi oss för att gå lite på stan innan vi åker vidare till Skavsta för övernattning.
Jag som aldrig har varit i Stockholm city tycker att det var roligt att gå runt där och titta lite, shoppade två huvtröjor på Bikbok :D

Väl i Skavsta så skulle vi bo på ett vandrarhem, så jag hade förväntat mig ett litet rum i en liten liten byggnad.
Men det visade sig att vi skulle bli glatt överaskade då vi kom in den fina byggnaden som låg där.
Vi spenderade kvällen med att basta, äta gott och bara slappa.

Torsdag morgon : Skavsta - Bryssel.
När vi kom fram så tog vi bussen in till bryssel, och där började letandet av boende. Vi hade fått några tips på flygplatsen där det kunde finnas billigt boende så vi letade oss dit. Det snöade ganska mycket denna dag och var kallt, så det första intrycket va lite si sådär :P men det blev bättre.
Denna natt fick det bli ett vandrarhem.. vi bodde i ett fyr rum,  och som tur va så kom det inte in någon fler =)
Kan erkänna att vi började skrämma upp varandra att det skulle komma in någon äckelgubbe mitt i natten :P
Så det slutade med att Tobias drog sin våningsäng så att den stod vid våran säng, och Elaine hoppade ner i min säng ;) haha vi kände oss lite tryggare då jag och Elaine :)

Fredag: vi gick ner för att äta lite frukost, och det kändes precis som att vi hade kommit till ett ställe för hemlösa när vi satta oss där med våran potion frukost :p haha
Så senare under dagen så letade vi oss in till centrum igen för att kolla in något nytt boende, denna gång hittade vi ett billigt fräscht hotell som vi bestämde oss att bo på de resterande två nätterna.
När vi lämnat väskorna och kände oss fria igen så ägnade vi oss åt det vi var där för, alltså chokladen ! ;)
På kvällen så hade vi köpt hem lite cider och sprit för en utekväl i Bryssel town :P
Men jag kan inte säga att jag va imponerad över den klubb vi gick till, för det första så får man röka inne på klubbarna där och det säger ju ganska mycket om lukt och trivsel, vi som inte riktigt är vana vid detta började ganska snabbt må illa:)
Men det var ganska billigt i baren i alla fall, vi fick två cider och en öl för 70 kr ( det va happy hour).


Lördag dag och kväll var vissa av oss lite spak, så vi tog det lungt på dagen med lite chokladtittning och så, kvällen spenderade vi på hotellrummet med chips och tv tittande.

Söndag var hemgångsdagen, så vi gick lite grann i affärer och köpte oss det sista som vi ville ha med oss hem, både jag och Elaine köpte oss skor :D
Vi började sedan bege oss till flygplatsen då det var ca 2 timmars resetid dit.
När vi kom till flygplatsen så checkade vi in, köpte allt vi ville ha på taxfree, åt lite mat och satte oss redan vid våran gate. Där träffade vi ett par från Sverige som berättade att alla flyg till och  från Skavsta hade varit försenade heladagen pga snökaos, och att detta plan också var försenat.
Ingenting hördes från personalen som jobbade på flygplatsen om att något plan var försenat och klockan gick över 21,40. Ca 23,00 fick vi veta att vårat plan var inställt och att vi kunde hämta ut våra väskor.
Det var det ända som dessa människor hjälpte oss med.
Nu fick vi alltså fixa ombokningarna själva där på flygplatsen. Desperat ringde jag hem till Ronnie och han hjälpte oss med ombokningarna, han är en riktig ängel min karl :) 
Vid tre tiden fick vi äntligen lite ro där på flygplatsgolvet och somnade lite, halv fem kommer personalen och väcker oss, då fick vi inte sova längre, var vi än la oss så kom de och sa till oss att vi inte fick ligga där. Kan verkligen säga att jag jag besviken på Ryanair som inte kunde fixa någonting för oss som blev fast där på flygplatsen, vi var tre fulla plan som inte tog sig iväg till sin destination..
Nästa flyg gick i alla fall 21,40 dagen där på och det var en RIKTIGT lång dag på flygplatsen, vi va där i 28 timmar innan vi äntligen fick sätta oss på flyget hem till sköna sköna Sverige :)


Jag kom mig i alla fall hem tillslut och jag överlevde ! :) det är jag mycket glad över.
och om man bortser från alla det jobbiga som hände på slutet så var det en mycket trevlig resa med två härliga människor :) Jag är en reserfarenhet rikare!



måndag kväll..

och jag tvättar för fullt :)
Måste få lite rena kläder till resan, och underklädslådan va himla tom :P haha
För att fördriva tiden medans jag tvättar tänkte jag att jag skulle baka lite nötkakor till min älskling :)
Dom är himla goda dom där kakorna, men jag får dom inte att se så fina ut som Ingelas, men man kan ju inte lyckas med allt ;)

Tråkigt är att jag inte har min kabel till kameran så att jag kan lägga in bilder på datorn :/ tänkte ju att jag skulle visa min jätte mysiga julgran som jag och Ronnie satte upp tillsammans i går kväll, mellan filmerna vi såg ;)

Med lägenhetsletandet vet jag inte riktigt hur det går, är så himla svårt när man inte kan vara på plats och se lägenheten och samtidigt visa upp sig. Dom är så skeptiska när man ringer och säger att man är några ungdommar som vill flytta in i lägenheten, men egentligen kan jag väl inte klandra dom, tror inte att jag skulle låna ut min underbara lägenhet till någon som jag aldrig har träffat och att dom ska leva där med mina möbler och allt.
Men jag hoppas att det finns folk som inte är så rädda om sin lägenhet att dom kan låna ut den till oss några månader :)
Den som jag visa en bild på sist tror jag ligger bakom oss nu, mäklaren va en märklig prick, nu helt plötsligt kommer han och säger att den inte är ledig fören i Feb och att han sagt det förut, MEN det har han minsann inte gjort, tror att jag skulle komma ihåg det eftersom jag har nobbat andra lägenheter för att dom varit så långt bort.
VI behöver ju den ju i början av januari, inte så att vi ska bo på gatan till dess :P


Ne nu ska jag fortsätta med baket, kakan i ugnen är strax klar ! :)



På onsdag morgon kl sex sitter jag på bussen till Umeå för att ta mig vidare till Stockholm-arlanda :D



Min älskling är den bästa "! ♥



this is...





Det här är min "Happy song" just nu, tycker den är grymt skön :D



Natti Natti mina underbara ! ♥




lägenheten

Så här kanske vårat kommande vardagsrum kommer att se ut ;)
Håll tummarna för att det går vägen nu :P !



stue2



Va riktigt fint tycker jag, hoppas bara att dom lämnar kvar lite mer än bara soffan :P hihi

Sorry..

Förlåt för den dåliga uppdateringen på sistonde, men har verkligen inte haft någon lust att skriva ;)

Dom senaste dagarna har jag verkligen varit inne i att leta efter en lägenhet i Oslo, det finns ju hur många fina som helst och man blir bara mer och mer kär ;)
Är så himla glad över att jag har bestämt mig för att fara. Kommer bli en awesome tid att uppleva !
och jag hoppas att jag får ett jobb på en klädaffär nu, som jag verkligen vill, bara jag får jobba lite grann i alla fall, sen kan jag jobba med nästan va som helst fakriskt. Det verkar ju inte vara så jätte svårt att få jobb där va man har hört, men det kanske är helt annorlunda när man väl kommer dit.
Sökte på ett dagis (barnahage som de heter) och dom ville att jag skulle höra av mig för en intervju när jag kommer till Oslo :D skulle vara jätte kul att jobba på dagis en liten stund i alla fall, men som sagt klädaffär är det som Ulrika inriktar sig på.

I morse klev jag upp kl åtta, fikade och sedan drog jag mig till gymmet, simmade även några längder. Det var hur skönt som helst att bara glida ner i vattet och bli sådär härligt tyngdlös :)

Men det dummaste av allt va att jag skulle till läkaren i dag och ta bort ett födelsemärke kl 10.40 TRODDE jag i alla fall, men det visade sig vara 10.20 så jag missade tiden !! :/ så himla kasst gjort av mig.
Men som tur va så fick jag en tid på Måndag så jag behöver inte vänta speciellt länge, men nu kommer jag att få en annan läkare, INTE KUL! har inte speciellt mkt förtroende för denna läkare, men det kommer nog att gå bra, det är ju inte så komplicerat ingrepp ;)





♥jag vill att mina hjärtan ska återförenas...

RSS 2.0