:)

I helgen har jag varit i Malå med Ann och Anna. Det va 80 tals tema på hotellet där och vi klädde ut oss så himla fint :P hihi Jag älskar 80talet!! Färgerna, kläderna och smiket är ju hur skönt som helst ;)


(ursäkta för den dåliga kvalitén)


Vi åkte hem under dagen på söndan då Ann skulle börja jobba kl två. På kvällen så hade jag och Ronnie lite mys, vi bakade en pepparkaka, (det blev bara en då vi inte hade så mkt tid på oss, Ronnie skulle ju upp och jobba tidigt. Vi såg även filmen "the social network". Tycker att den va bra, tänk att folk kan vara så smarta :)






I dag vaknade jag upp vi åtta och låg kvar i sängen en timme och tittade på tv.
När jag kom ner så bestämde jag och min yster att vi skulle sätta upp belysningen på våra balkonger, det blev riktigt mysigt tycker jag :)
Vid halv ett så kom Hazel och Ann hit för att baka lussebullar =) Vi var inte klara fören kl sex i kväll, tog lite mer tid än va någon av oss hade tänkt men det va trevligt att få umgås så länge :)



Har även hunnit med att bli skoterägare i kväll :D Är riktigt nöjd med köptet och det är väl tur med tanke på hur mkt pengar man lägger ut :)





Gonatt
Puss och kram!


söndag eftermiddag :)

Har haft min andra blingovisning, gick riktigt bra och fick sålt mkt :)
Tack syster yster som hade visnignen hemma hos sig =)


Känns så roligt att man hittat något som man tycker är roligt att hålla på med :)
Har fått 5 visningar i januari/februari, och det känns ju riktigt roligt de också, då några kollektionen kommer ut och allt.


I Fredags hade jag och Ann mys, vi tittade på film (eller Ann gjorde jag sov tyvärr) va
A nightmare on Elm street




Ska se om den med Ronnie i kväll så att jag har sett den också :P



Lördag så tänkte jag och Ann åka till Umeå för att se på Harry Potter och shoppa lite julklappar, men när vi kollade om det fanns några ´biljetter kvar så ändrade vi oss ganska snabbt, eftersom det bara fanns platser utspridda och ingen som va brevid varandra. Så vi ska åka en annan dag här före jul :)
Vi valde istället att åka till Malå, Ronnie skulle vara med och spela hockey och så skulle vi hälsa på Anns föräldrar.
Men det blev inte riktigt som vi hade tänkte oss.. För i all hast så tankade jag i BENSIN i våran diesel bil!!!!
INTE BRA ALLTSÅ, så bilen stannade på Ruskträsk. Ringde i panik till min bror och sa att jag hade förstört bilen, men efter ett tag fick jag lugna mig då jag fick redan på att det inte va så farligt som jag trodde, det är värre om man tankar diesel i en bensinare. Men det blev en dyr resa till Malå eftersom jag va tvungen att tanka bilen full för att späda ut det hela... dock är jag ju glad att jag kom så lidrigt undan, kunde ju ha förstört en massa delar i stället.

Vi kom fram till Malå så att vi kunde se sista peridnen av matchen men det va inte så mkt att se då LSE förlorade med 5-2. Men vi fick en jätte god midda hemma hos Anns föräldrar som gjorde de värt resan :)



Nu ska jag iväg och hämta upp några pizzor och sedan vidare hem till Greger och Anna där vi ska äta upp dom :)

Puss och kram


Trött flicka i går

I går va jag på massagekursen och såg film hemma hos Ida men sov igenom båda två, fattar inte hur jag kunde vara så himla trött, det gick inte att hålla upp ögonen dom va så himla tunga.. Jobbigt som fan när det är sådär.
Sorry ida och Alex att jag inte va mer social men det gick bara inte, vi får ta igen det en annan kväll :)

Nu sitter jag och tittar på när Ronnie och Greger spelar x-box. Måste säga att dom är verkligen nördar, Greger sitter hemma hos sig och Ronnie här och så pratar dom via headset!! :P Jag sa det när dom börja prata om att dom skulle göra såhär att jag bara skulle skrika NÖRD när dom gjorde de, och jag höll mitt ord :P haha¨

Idag ska vi på Lernia och äta lunch, killarna ska äta pannkakor men jag tror att jag väljer det andra alternativet:P
Ikväll ska jag jobba, har det passet och i morgon mellan 06,45-14,45 sen har jag HELG :D
det har varit lite prat om att vi ska fara och se Harry Potter på Lördag men jag vet inte om det blivit bestämt ännu, Ann?;)  OM vi åker på lördag så ska jag nog passa på att köpa lite julklappar.
Älskar att köpa julklappar, och sedan få slå in dom sådär fint :)
I år ska syster ha julen, tyvärr så jobbar hon till kl halv fem och jag börjar kl nio på kvällen så det blir en kort jul men man får göra det bästa av situationen :)

Puss och kram på er, nu ska jag på stan innan lunchen :P

dålig uppdate

har verkligen inte legat i här på bloggen nu på sistonde, men känns som att jag har haft så mkt annat att göra.


Vi har haft halloweenparty här hemma i lägenheten och det blev verkligen lyckat, tänkte bara lägga in en bild på mig och Ronnies utklädnader, resten kan ni kolla in på Ronnies facebook om ni inte redan sett dom :)

Filmen Octane Unit III visades på festen också, Ronnie ha gjort ett skitbra jobb med att klippa ihop den filmen, bubben är så duktig! :)♥  Va kul att all på festen satte sig ner och såg filmen också så att det inte va några som dissade, vi va 22 stycken som satt framför tv :P  Sedan joinade det fler folk till festen och va va över 30 pers innan slutet, mycket roligt och detta ska bli en tradition :)
Kvällen avslutades på hotellet, måste säga att jag blev riktgit besviken på att dom inte hade något 1 pris i år, dom hade 10 priser i dörren, va handla de om?!!! Ne skärpning till nästa år hotellet!

I helgen
har jag inte hinnit med allt för mkt känns det som, har jobbat natt så man sover ju till fyra på eftermiddagen och börjar kl 21 igen så det är inte så mkt tid över till något annat än att äta middag och slappa :)
Men på Fredagen blev vi bjudna på middag hemma hos Greger och Anna, fick en god fläskfilégryta med bandspagetti, de va riktigt gott!! :P tack så mkt för inbjudan.
På lördagen blev vi också bjudna på middagen, de va hemma hos Ingela och Micke. Där fick vi hennes goda Karré men klyftpotatis, hon gör den så himla bra i gryta så att den nästan smälter i munnen, ÄLSKAR den måltiden :)
Söndag hade Öjje födelsedagsparty kl tolv på dagen så jag klev upp för att gratta honom (då hade jag sovit ca 3 timmer), blev tårta till frukosten och det gillade inte riktigt min mage, vilket man verkligen kan förstå men den va så god tårtan ;) La mig igen när jag kom hem och skulle bara sova till middagen tänkte jag, men när jag vaknade av att mamma ville bjuda oss på middag (tredje bjudningen den helgen ;P ) så va jag så himla dåligt att jag inte kunde gå upp, kändes som att jag skulle kräkas och hade ont i huvudet. Somnde om i stället och vaknade upp där vi sju. Det va min Söndag de, för sedan började jag ju jobba kl 21 igen.


I går hade jag mitt första barnklädesparty, det gick ganska bra men jag tror att alla märkte att det va första gången som jag hade de, för jag visst inte riktigt vad jag skulle säga. Men på Söndag så ska jag ha mitt andra möte och det blir hemma hos min syster så jag hoppas att det kommer gå bättre med presentationen då :)
Det här kollektionen är ju på sin sluttamp nu så snart kommer jag att börja sälja ut lite kläder som jag har hemma, kommer nog att börja lite smått nu på söndag och lite mer på mitt sista inbokade möte som jag har nu den 25/11 hemma hos Linnea Broberg.
Känns himla kul att få börja med något sånthär, gör det inte så mkt för pengarna utan mest för erfaranhet och för att jag behöver bli mer säker på att prata inför folk och självklart vill jag träffa mer människor :)

Hör gärna av er om ni vill boka en visning nu i januari - februari för det är erbjudande nu om att man för 100 kr extra i värdinnegåva om man bokar en visning. Så det blir alltså 200 kr i rabatt plus 30 kr extra per köpande kund, så passa på! :) Nästa kollektion kommer ut den 27 januari!



Nu ska jag gå och väcka gubben tänkte jag, klev utt riktigt tidigt i dag, redan kvart i åtta faktiskt, kände mig pigg som en lärka så jag tänkte varför ska jag ligga kvar i sängen då?:P

Puss och kram vi hörs snart igen! ♥

Fasionshow, maskerad, sundsvall

Ja det är de jag har hunnit med i helgen, varit effektiv som attan!:P

Fasionshowen va rikgit rolig och lyckad blev den verkligen! Här är lite bilder därifrån :)























På Lördagen blev jag bjuden på maskeradfest på bångvägen 58, med Ann, Elin, Lisa, Sandra och massa andra =)











Söndagen, Kl 7 på morgonen så åkte jag, syster, Cristian och Jimmy ner till Sundsvall för att skjusta Jimmy till sin mamma och för att springa lite på IKEA samtidigt =) blev en lååååång dag,  vi va hemma halv tolv på natten. Jag köpte fyra sängar med madrasser och ljus till Ronnies föräldrar och ett Tvbord till oss:) Självklart ville ju vi sätta upp det när jag kom hem också, så klockan hann bli halv fyra innan vi la oss i sängen för att sova lite.  Det blev jätte fint med bordet, nu får se det nästa helg när ni kommer på festen ;)



Nu ska jag gå och duscha och äta lite lunch tänkte jag. Ronnie ska iväg och troligtvis köpa en skoter i dag, får se om jag orkar följa med på de. Börjar jobba kl 21 i kväll. Jobbar natt till Torsdag morgon så kommer nog inte vara så social dessa dagar. Men hör gärna av er på eftermiddagarna om ni vill hitta på något mina söta vänner :)


Puss och kram




RSS 2.0