Träning

Sitter nu på jobbet, har gått på kväll/natt/dag passet ;) ska snart gå och äta lite mat tror jag, känner mig lite hungrig.
Vi har köpt gymkort här borta nu, hur skönt som helst, vi fick tre månader gratis när vi registerade oss så det va ju skit bra, annars kostar kortet kring 600  i månden så det är inte billigt.
Men man får ju gå på en massa grejer, i veckan ska vi testa yoga, pilates, core och BOX :D sen är det ett skit bra gym också, inte alls som hemma i stan där det är en maskin av varje och ett jätte litet trångt rum ;)
Så nu har utmaningen  att gå ner till min målvikt börjat. det är 4 kg kvar tills jag ska vara nöjd med vad jag väger, sen går det ju alltid att trimma kroppen :P



Saknar mig älskling otroligt mycket nu, vill bara känna att jag har honom nära mig och kan få en kram när jag vill. Nu får jag kramar av Ann och det är väldigt uppskattat :D men inte är som en kram av någon som man älskar !♥


...

jag har glömt att säga att jag och Ann va och såg på AVATAR førra, jag blir fortfarande uppspelt när jag tänker på hur bra den filmen va !  :)




Till alla ni som inte har sett den, gør de ! :)

Just nu sitter jag på ett internetcafè ner på stan, vi ska snart fara på Ikea och køpa lite godis och kanske mat ;) dom har 5 krs korvar dær och jætte god cholkad ;) och det som ær bra ær att det inte kostar något att fara dit heller :P  senare i kvæll vet jag inte vad som hænder, blir nog att chilla tror jag :P I morgon ska jag jobba mellan 10-16 sen ær jag ledig resten av helgen =)
Ha en bra helg alla ! och ha en bra duvan cup helg :)

hello

Det blir lite långt mellan inläggen nu när vi inte har något internet hemma, men jag hoppas att det inte tar så länge till innan vi får de :)
Nu sitter jag i alla fall på mitt nya jobb, det är min första natt som jag jobbar, har sovande natt så jag jobbar även i morgon till kl tre :)
ska bli spännande att få lära känna en ny människa och se hur hennes liv ser ut. I morgon ska vi fara på hennes jobb och sen vet jag inte  vad som händer.
Är mycket nöjd med mitt nya jobb som det ser ut nu i alla fall ;)

I går ringde de även från en klädes affär och ville att jag skulle komma på en intervju, jag sa att jag redan har ett jobb men att jag gärna kommer och jobbar extra hos dom. Det lät på chefen som att det kunde bli något av där faktiskt :)
Vi skulle höras av nästa vecka och ha en intervju över telefon, hoppas verkligen att det blir något av där, för när man väl har kommit in på ett ställe och visat var man går för så kan man kanske få jobba lite mer ;)

Ihelgen va det fest igen ;) Ida var över till oss och tittade på lägenheten, det var meningen att vi alla skulle gå ut sen på puben, men Ida va så sliten så hon for hem tidigare.
Det blev jag Krille( en kompis till killarna som var och hälsade på) Tobbe och Jonte som for ut.
Jag var jätte sugen på att fara och dansa, men det va inte killarna :/
Får vänta i 2 månader tills Ann fyller 20, då ni! ;)



Måste säga att det känns väldigt konstigt att "börja ett nytt " liv här borta, ny lägenhet, nytt jobb, nya vänner.
Men man vänjer sig, jag vet ju var jag hör hemma (som Anna min vän säger) hihi ;)



Puss och kram, vi hörs snart igen! ♥



Årsastro

 Såg detta i Veckorevyn, kan väl inte bli annat än glad ellerhur ? :P mitt år i år !

Kärlek 

passionen slår till under försommaren om den inte gjort det innan. Det är årets mest brännhyeta tid för dig. Men hösten blir också märklig, intensiv och avslappnande. På något mystiskt sett lyckas du undvika de flesta kärleksprblem, så du kan verkligen njuta av känslosvall, erotisk laddning och spännande händelser. Du är ständigt i centrum och både ditt sex- och kärleksliv utvecklas på ett mycket intressant sätt. Inleder du en relation nu så kan den bli allvarligare med tiden, men troligare är det ett nöje för stunden. Ett år i högt tempo.

Äventyr

Ett riktigt fantastiskt år kan ligga framför dig om du bara är smart när du planerar framtiden. Du behöver en lugnt sommar som kan ge dig en andhämntningspaus och tid att tänka igenom dina strategier. Resten av året kan du satsa stenhårt och det gör du förmodligen också. Passa på att förverkliga dina drömmar. En längre resa kan bli himmelsk, men du kan också satsa på att skapa på ditt drömhem, bilda familj, klättra i karriären eller förbättra din ekonomi. Även rena nöjen lockar.

 

Pengar

Ibland är det turen som ingriper och får pengarna att rassla ner i din plånbok. Så blir det flera gånger i år, och tydligast märks det i Juli. Andra gånger handlar det mer om ett omdöme och om en förmåga att hitta fynd. Något som du bevisar om och om igen. I år är augusti- september dina allra bästa köpmånader, det är då du kan hitta det där fynden som är utom räckhåll för andra. Dina bästa grenar är mode, kommunikation och kultur. Vill du hitta konst att pryda ditt hem med är detta rätt år.

 



Härliga tider !

 

JAG har fått ett jobb!!! :D wiee

Ska jobba som personlig assistent åt en kvinna, det som är bra också är att det varkar som att vi har samma intressen också så jag tror att vi kan få roligt ihop.
Det är en 94% tjänst men hon sa att jag nog skulle kunna få jobba mer om jag ville.
Jag börjar på tisdag kl 20,30 ska inskola mig till tio och sen går jag på min första natt, och det är en sovande natt :P hur soft är inte de ?

Jag är så himla glad just nu :D



Bjuder på detta happyface :D hihi


I´m back :)

Hej igen allihopa. Nästa vecka får vi förhoppningsvis ordning på internet här borta, nu får vi gå till Macdonalds för att surfa, så varje dag måste vi köpa en glass eller en hamburgare för att få surfa :P haha –nyttigt- Vi har i alla fall fått tag på en jätte fin lägenhet, har tagit lite bilder så att ni ska få se :)

               

som ni ser så är det är öppen spis ! weii hur mysigt som helst, jag som älskar att höra spraket från en brasa :) 
Måste bara berätta hur tur vi hade när vi flyttade in, lägenheten va omöblerad.
När vi prata med hyresvärden sa han att det fanns en massa förråd nere i källaren som det stod kvar grejer i som ingen ville ha längre, så det vara bara att gå ner i källaren och hämta vad vi ville ha ;) hur tur är inte de ?

Så där nere hittade vi allt som behövdes (nästan i alla fall), en tv, soffa, matbord, bestik och poslin ;)  Det som vi behövde köpa var sängar, så vi har varit på IKEA och köpt två sängar :P vi tog hem dem på bussen i stället för att betala hemkörningen, det gick bra, men det såg lite roligt ut :P hihi

   

 Det enda som var ett  minus med lägenheten  när vi flyttade in var att det var stopp i avloppen, så när vi tvättade eller duschade så blev det en swimingpool i badrummet haha :p Men det är som tur är fixat nu =)



 på toan som var översvämmad. Killarna ska ösa bort lite vatten ;)


Nu har ni fått sett hur jag bor i alla fall, är mycket nöjd med lägenheten :) 


uppehåll..

Just nu har jag inte riktigt tid att skriva i bloggen, håller på att söka både jobb och boende här i Oslo så har inte tillgång till internet varje dag.
Men så fort jag kommer till rätta ska jag ta upp skrivandet igen :)

Ha det så bra tills dess ! Puss och kram


RSS 2.0