Årsastro

 Såg detta i Veckorevyn, kan väl inte bli annat än glad ellerhur ? :P mitt år i år !

Kärlek 

passionen slår till under försommaren om den inte gjort det innan. Det är årets mest brännhyeta tid för dig. Men hösten blir också märklig, intensiv och avslappnande. På något mystiskt sett lyckas du undvika de flesta kärleksprblem, så du kan verkligen njuta av känslosvall, erotisk laddning och spännande händelser. Du är ständigt i centrum och både ditt sex- och kärleksliv utvecklas på ett mycket intressant sätt. Inleder du en relation nu så kan den bli allvarligare med tiden, men troligare är det ett nöje för stunden. Ett år i högt tempo.

Äventyr

Ett riktigt fantastiskt år kan ligga framför dig om du bara är smart när du planerar framtiden. Du behöver en lugnt sommar som kan ge dig en andhämntningspaus och tid att tänka igenom dina strategier. Resten av året kan du satsa stenhårt och det gör du förmodligen också. Passa på att förverkliga dina drömmar. En längre resa kan bli himmelsk, men du kan också satsa på att skapa på ditt drömhem, bilda familj, klättra i karriären eller förbättra din ekonomi. Även rena nöjen lockar.

 

Pengar

Ibland är det turen som ingriper och får pengarna att rassla ner i din plånbok. Så blir det flera gånger i år, och tydligast märks det i Juli. Andra gånger handlar det mer om ett omdöme och om en förmåga att hitta fynd. Något som du bevisar om och om igen. I år är augusti- september dina allra bästa köpmånader, det är då du kan hitta det där fynden som är utom räckhåll för andra. Dina bästa grenar är mode, kommunikation och kultur. Vill du hitta konst att pryda ditt hem med är detta rätt år.

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0